Първият сезон на завладяващата оригинална продукция на Netflix Короната излиза през

...
Първият сезон на завладяващата оригинална продукция на Netflix Короната излиза през
Коментари Харесай

7 сериала, които да гледате, ако харесвате Короната

Първият сезон на завладяващата истинска продукция на Netflix " Короната " излиза през 2016.  Сериалът, основан от Питър Морган, открехва вратите на Бъкингамския замък, с цел да показа актуалното кралско семейство. Извън формалните церемонии епизодите демонстрират всички тези страхове, любови и кавги, с които се сблъскват Елизабет II, сестра й Маргарет, принц Филип и всички към тях.

Всеки сезон е обвързван с избран интервал от техния живот и значими събития, които се случват във Англия. И по тази причина в третия сезон за ролята на Елизабет II Клеър Фой отстъпва мястото си на Оливия Колман, по-късно в облика влиза Имелда Стонтън.  Това се случва и с останалите съществени персонажи. В четвърти сезон видяхме Ема Корин, която се превъплъти в принцеса Даяна, а в петия, чиято премиера беше през ноември предходната година, ролята се поема от Елизабет Дебики...  

Шестият сезон на " Короната " се задава, а сюжетът е повече от забавен. Netflix към този момент пуска и нови тийзър фотоси (вижте филмовия откъс тук). 

А до тогава, в случай че се  чудите какво да гледате, ето нашите оферти, в които ще откриете още история, драма и несъмнено, романтика. 

" Велика " / HBO Max

Сатиричната комедийна драма " Велика " за възхода на Екатерина Велика, която от новобранец се трансформира в най-дълго управлявалата жена в съветската история се трансформира в сензация.   Направен от сценариста на " Фаворитката " – Тони Макнамара, сериалът разказва една модерна история за предишното, която демонстрира многото функции, в които се превъплъщава Екатерина – държанка, преподавател, държател, другар и войник. 

Ако към този момент сте се насладихте на новия трети сезон по HBO Max, който излезе през май, и се чудите какво да гледате, ето нашите оферти, в които ще откриете още история, драма и несъмнено, романтика.  

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР